Na kontaktoni

per me shume informacione

shpdsh.awpa@gmail.com

 

Rr. "Themistokli Germenji"

Pallati "Pegaso", Ap.6, Tirane, Shqiperi

Për ju...

 

 

SHPDSH është krijuar për t'u ardhur në ndihmë përpunuesve të drurit në Shqipëri duke ndikuar që nga studimi i industrisë dhe potencialet e zhvillimit të saj, tek krijimi i lidhjeve të duhura për zhvillimin e biznesit individual e deri tek lobingu në politikat fiskale. 

Antarësimi në SHPDSH është një investim për të ardhmen e biznesit tuaj. SHPDSH është për ju...

ne perpunim...

press to zoom

press to zoom
1/1

SHPDSH

 

​Shoqata e Përpunuesve të Drurit në Shqipëri (SHPDSH) është një organizatë jo fitim prurëse e themeluar  së fundmi, në Tetor të 2011, me qëllim zhvillimin e industrisë së drurit në Shqipëri dhe promovimin e produktit tradicional qindravjecar.

Lajme dhe Publikime

Projekte

Vizitoni panairet e mobilierise me pjesemarres perpunuesit e drurit ne Shqiperi dhe Kosove

SHPDSH është antare e Federates Europiane të Përpunuesve të Drurit